"Nothing in this world has ever been accomplished without passion..."

Drie losse dagen met een interval van ongeveer 4 weken. Er zullen mensen deelnemen van verschillende bedrijven met een maximum van acht.

Maandelijks starten er nieuwe groepen.

Sales 3-daags:

 • Dag 1: Communicatie
  Contact maken
  Vraagtechnieken
  Typologie
 • Dag 2: Praktijkervaringen
  Omgaan met weerstand
  Telefonisch afspraken maken
 • Dag 3: Praktijkervaringen
  Opening
  Overtuigen
  Afsluiten


Er zijn minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per training, dit bevordert de interactie. Tussen de trainingsdagen zitten ongeveer 4 weken. In de tussenliggende periode wordt verwacht dat deelnemers actief gaan werken met de getrainde onderwerpen.

Bij deelname is het verplicht de hele serie van dag 1 t/m dag 3 te volgen en te betalen.

De investering is € 450,- per deelnemer per dag exclusief BTW, maar inclusief deelnemersmaterialen, hand-out, zaalreservering met catering overdag. Facturering is vooraf voor de hele serie. Indien er minder dan 4 deelnemers zijn, houdt start2succes zich het recht voor de totale serie bijeenkomsten te annuleren.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER.

In aansluiting op deze training zijn er vele mogelijkheden om met start2succes deelnemers te trainen in o.a. non-verbale communicatie, presentatietechnieken, onderhandelen, DMU-management, accountmanagement, acquireren enz.

Gaat uw interesse uit naar een maatwerk training voor meerdere mensen in uw eigen bedrijf, mogelijk met specifieke en op uw bedrijf afgestemde situaties, neem dan contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen, dan maken we een afspraak en bespreken we de mogelijkheden.

Aanvullende gegevens